True
 
 

Om D-S Sikkerhedsudstyr A / S

"Från topp till tå - yttre till inre."

Vi är din totala leverantör av personlig skyddsutrustning och erbjuder ett komplett produktutbud av arbetsmiljölösningar, teknisk utrustning och personlig skyddsutrustning i alla kategorier, direkt till dig utan dyra mellanhänder, och har gjort detta i mer än 70 år.


Vi servar hela den danska marknaden med våra rådgivande säkerhetskonsulter som har lång erfarenhet och bred kunskap om personlig skyddsutrustning. Samtidigt täcks den svenska marknaden av dotterbolaget euroquiPPE AB med lager i Malmö.


Målet sedan dag ett har varit att säkerställa ditt optimala skydd från topp till tå - yttre till inre. Idag täcker vi ett brett utbud, oavsett om det är personlig skyddsutrustning (säkerhetsutrustning), arbetskläder, lyftutrustning, fallskydd, gasdetektorer, skyddsskor, andningsskydd, skyltar eller barriärer samt första hjälpen och desinfektion och mycket mycket mer - då har vi vad som krävs för att lösa uppgiften.


Vision, uppdrag, värderingar

Här på D-S Safety Equipment får vi ofta frågan vad "D-S" står för, och vi är ofta förknippade med termer som dansk kvalitet, dansk säkerhet och danska standarder.


Den verkliga betydelsen bakom vårt företagsnamn är faktiskt det historiska företagsnamnet vi startade med: "Dræberg Specialfabrik".


Idag är vår vision Din säkerhet, som vi beskriver mer detaljerat nedan.


Vår vision

"D-S Sikkerhedsudstyr A / S kommer att fortsätta skapa de mest hållbara och innovativa helhetslösningarna för ett bättre, säkrare och hälsosammare liv för människor."

Vårt uppdrag

”Vi ger vägledning för bästa skydd för människors hälsa och värden, samt tillhandahåller all nödvändig information i användningen av utrustning, vad som krävs av myndigheterna och av marknaden. Vi gör detta genom att sätta standarder för professionalism, servicenivå, kunskap, kvalitet, utveckling och produktion. “

Våra värderingar

"I många situationer beror andras liv på vårt arbete, expertis, kunskap och vägledning - så vi värdesätter följande värden för att vara den normgivande enheten i vår bransch:"


  • Alla i D-S är ansvariga för de tjänster vi tillhandahåller kunden

  • Vi kommer inte att kompromissa med dåliga lösningar, dålig kvalitet eller brist på service

  • Oavsett situation levererar vi hållbara lösningar som tar hänsyn till en bättre miljö, människors hälsa och natur

  • Professionalism, kunskap och omsorg är nyckeln till kvalitet. Vi följer detta på alla nivåer

  • Kompromisslöshet när det gäller kvalitet. Vi använder bara de bästa leverantörerna, den bästa utrustningen i produktionen, de bästa produkterna och verktygen

  • Vi är företagsamma och inbjuder kunden att utveckla sina lösningar med oss


Egen dansk produktion

Företagets grundare H. Dræberg var förvånad över att det vid den tiden inte fanns något bra skydd för händerna i branschen. Sedan dess har företaget stannat kvar i familjen och nya generationer har inneburit innovation och nytänkande.

Kunskap och erfarenhet

I vår bransch är kunskap viktigt. Därför har D-S säkerhetsutrustning sin egen unika dataguide, där all information om vår säkerhetsutrustning samlas in. På detta sätt kan du enkelt och bekvämt hitta exakt det du letar efter.

Utveckling

Vi vet att skydd kräver både kunskap och samarbete. Därför inbjuder vi dig att delta i utvecklingen av innovativa och skräddarsydda lösningar. Endast genom detta kan vi tillsammans skapa en säkrare framtid.

Leveranshastighet

Med vårt stora danska lager garanterar vi att du kan betjäna dig med dagliga leveranser, inom branscher, både till allmänheten och kommunen såväl som privat. Vi hjälper naturligtvis till att välja och testa godkänd personlig skyddsutrustning.

Webshop

Sidorna D-S och VARMEX uppdateras regelbundet, där du kan se våra produkter och beställa artiklar online. Här hittar du också information om hantering av kemikalier, europeiska standarder etc. Dessutom stöder vi elektronisk fakturering och är anslutna till Gatetrade, IBX, Rakat, SKI och OIO.

Miljö

På D-S har vi alltid varit medvetna om miljön, både skydd mot och mot den. Därför tillverkas naturligtvis alla våra produkter med en grön inställning och följer de danska reglerna.

app_image_512_50x50

To install this Web App in your iPhone/iPad press pwa_icon and then Add to Home Screen.

Säkerhet för alla

Håll dig säkert uppdaterad med de senaste nyheterna och kunskapen inom PPE och arbetsmiljö